Rekordpåmelding i Fjellgeita!

Hele 86 løpere er påmeldt til søndagens løp - les mer...

Fjellgeita er sesongens høydepunkt, og dessverre også siste løp for vår klubb som denne sesongen flyr særs høyt med tanke på antallet deltakere - mer om det på pizzafesten onsdag kl 1830.


Fjellgeita har fellesstart kl 13:00 for 4, 6 og 11 km. Vi har gjort klart at Livelox åpnes kl 1300 - dermed oppfordrer vi alle som kan springe med en mobil om å putte den en plass på kroppen. En må laste ned Livelox-appen, logge inn med sitt Eventor brukernavn, finne Fjellgeita, og tykke på Record før start. Da får vi som følger løpet sett hvordan det ligger an! Søk etter Livelox i Appstore/Playstore


Fjellkillingene starter fortløpende etter kl 13:00 - gjerne 2 og 2. Vi går alle til start kl 12:30 - felles opplysning rett før det - vi oppfordrer dermed alle til å være der rundt kl 12:00. Parkering ved Lundanes eller oppe på parkeringsplassene.


Ved målgang er det pølser med brød til de yngste, mens den eldre garde får Brennsnut. Når vi er så mange kan vi dessverre ikke garantere at det blir brennsnut til alle - en får tenke på de siste i mål og ta litt mindre - vi er ikke skalert til nær 100 deltakere!


Premieutdeling til de yngste vil være ca 14:00 - når de siste er i mål. De andre klassene vil vi nok måtte vente til nærmere 15:00 med å foreta premieutdeling.


Det vil bli salg av kaker og kaffe.


SJEKK STARTLISTE - Er det feil brikkenr? Les også PM! https://eventor.orientering.no/Events/Show/11359

PM finner en vedlagt - samt på Eventor.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift