Fjellgeita søndag 29. sept kl 13:00

Fjellgeita er tilbake til arnestedet med samlingsplass på Eikenosa med start fra Karstein-råsa - les mer.....

Fjellgeita arrangeres i år for 14. gang, og fra den spede barndom har deltakelsen økt jevnt og trutt - og de siste årene har vil vel bikket 60 deltakere.


I år arrangerer vi fra samme sted hvor første Fjellgeit ble arrangert, der start er lagt høyt til øverst i Karstein-råsa som starter ut venstre 50 m før Ivar Aasenhytta - mer om dette i PM før løpet. Påmelding og invitasjon finner du i Eventor - se link nederst.


6 og 11 km vil nok få ei flott løype over hele fjellet - det skal være flere muligheter på hvert strekk men vi regner med mange klasser vil bli avgjort på de siste postene eller i spurten. 4 km og Fjellkillingen går nok i lia ei runde, Fjellkillingen kan en melde seg på helt frem til kl 1300 løpsdagen (husk at vi går i felles avmarsj til Karstein-råsa kl 1230).


Det er fellestart, så det betyr at det er godt med folk å henge på. Det kan virke langt med 4 km, men det er mye nedoverbakke og 4 km skal ikke være for vanskelig.


Bli med på et sosialt løp - om du ikke har den største løpskapasiteten vil det gi stor glede å lure feltet og defilere inn til seier! Vi lover som vanlig god permiering i alle klasser, samt salt brennsnut inludert i påmeldingsavgiften! Vel møtt.


Eventorpåmelding - https://eventor.orientering.no/Events/Show/11359

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift