Råtass og løp Røssevollvannet 4.6 kl 1730

Tirsdag venter en liten tur opp på fjellet, og endelig ser det ut til at temperaturen er tilbake - les mer...

Parkering og samlingsplass
Parkering er på Eikenosa, en går så opp fjellvegen helt opp til brua over Røssevollvatnet hvor samlingsplass er - se kart over. Det tar nok fort 25-30 minutter å gå opp for de yngste - det er 1.5 km å gå. Det vil ikke by på problemer å starte noe seinere enn vanlig, vi forstår det ikke er like lett å møte til 1730 i en hektisk hverdag.

Råtassen
Siden det er så langt å gå opp denne gangen, har vi laget til ei flott rundtløype med mange poster. Det er altså kun ei løype - Råtassen - som er på ca 1.5 km og som går rundt vannet i fint terreng. For de erfarne Råtassene er det mulig å ta kortløypa på 1.7 km denne gangen - den har nesten samme vanskelighetsgrad, du får poeng i den løypa også.

Treningsløp
Emma har lagt løypene denne gangen. Lang er 4.1 km, mellom 2.4 km og kort 1.7 km. Lang og mellom er flotte sløyfer oppe på fjellet på ferdig tegnet 1:10000 kart, start er lagt høyt oppe - en må gå 700 meter opp til start mot Høgkubben. Kortløypa er på 1:7500 kart og følger sti litt oppover mot første post, hvorpå en så må ta kompasskurs ned mot 2 post (evnt bare dundre på ned mot vannet og ta seg inn på stien), en følger så mange av de samme postene Råtassløypa har, men det er noen poster litt mer ut i terrenget - dette er en flott løype for de eldste Råtassene som vil prøve seg på ei løype i treningsløpet.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift