Råtass og løp Aksla tir 7.5 17:30

Tirsdag venter suverent terreng rundt Dam 2 på vestre deler av Aksla, det er både Råtass og treningsløp med samlingsplass ved grindløa Dam 2 - les mer...

Parkering
Parkering ved Aksla stadion, samlingsplass 500 meter lenger vest mot Fjellstua. Det kan være noen små parkeringslommer også utover mot Fjellstua, evnt parkerer en ved Fjellstua og går tilbake. Se kart over.

Samlingsplass
Ved basseng 2, der det er satt opp to flott gapahuker. Stor flott samlingsplass, og flott terreng rundt for Råtasser.

Råtassen
A og B løyper på 390 meter og 510 meter. Råtassen er på 780 meter med noen nye poster. Selv om det meldt sol så er det nok kjølig på Aksla - husk nok klær!

Treningsløp
Kart i 1:7500, ukjente løyper.

Lynlotteri
Husk lynlotteri onsdag - Geir har med loddbøker som de som ikke bor i roder på Emblem/Flisnes kan selge. Det kommer egen sak om lynlotteriet slik at en også kan selge til venner på Facebook.

Annet
Søndag 12. mai arranges Eldestafetten i Molde. I fjor var vi over 30 stykker som deltok i den sosiale stafetten - og vi hadde også noen debutanter som fint klarte seg i den korteste løypa. Det er 3 etapper, men hver etappe er delt i 2 - en løper således 2 ganger. Det er to korte etapper, og en lang (delt i 2). Påmelding går rett til løpsleder denne gangen, så det er dessverre litt vanskelig å holde oversikt over hvem som faktisk er påmeldt. https://eventor.orientering.no/Events/Show/11354

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift