Block Watne ny samarbeidspartner!

Vi har gleden av å annonsere at vi har inngått en samarbeidsavtale med Block Watne.

Block Watne er en av Norges ledende boligbyggere, og er nå også en del av OBOS-familien. Per i dag så har selskapet over 600 ansatte fordelt på 18 kontorer fra Trondheim til Kristiansand.

Stor byggeaktivitet i indre bydel

Block Watne er en av utbyggerne som skaper nye boliger i indre bydel. Etter å ha ferdigstilt flere boliger i Flisnesområdet, så er de nå i full gang med boligutbygging i Emblemsvågen. Her kommer det et mangfold av leiligheter, rekkehus og tomannsboliger. Dette er noe for enhver smak og familie situasjon, som skaper et godt bomiljø med kort avstand til fjorden og emblemsfjellet. Emblem idrettslag er like i nærheten og tilbyr aktiviteter som fotball, langrenn og orientering.

Vibeke Bjørkavåg i Block Watne er svært fornøyd med å kunne inngå en slik avtale med Emblem IL:

«Emblem Idrettslag er et allsidig idrettslag, som betyr enormt mye for de som bor på Emblem og Flisneset. Flere av våre kunder benytter seg av tilbudene deres, enten gjennom fotballen, det flotte klubbhuset eller benytter seg av langrennsløypene deres.

Frivillig innsats, enten det er idrettslag eller andre ting, er med på å gjøre bomiljøene bedre. Og vi i Block Watne er ikke i tvil om at gode bomiljø er en viktig faktor for at folk velger å bosette seg på populære Flisneset og Emblemsvågen. Vi i Block Watne er glad for å kunne gi litt tilbake»

Emblem Idrettslag takker for støtten, og ser frem til et godt samarbeid! Ta gjerne kontakt med Vibeke Bjørkavåg i Block Watne Ålesund om du ønsker å se på et av Block Watnes prosjekter i bydelen vår.