Dyvåt Fjellgeita

Etter 26 sammenhengende regnværsdager så slo den 27. til med å sende en endeløs strøm med vann ned fra himmelen, det så imidlertid ikke ut til å hindre løperne - les mer.....

Det var overvann i terrenget, og det var sikkert mulig å tegne pytter overalt i myrene denne søndagen. Små bekker var blitt til elver, og det var tunge steg å se i spurten.

Mange leverte imidlertid svært gode løp, men veldig lave kilometertider. Kristian var nede på 6-tallet som vinner av 10 km. Av våre yngre løpere var Magnus nesten nede på 8-tallet, mens Cornelia og Julie manglet litt på 9-tallet. I den eldre garde kan en merke seg Geir som vel nå er i H65 løpe på 8-tallet i det våte terrenget - det er sterkt. Fredrik Idland vant 4 km og Audhild Bakken Rognstad vant 6 km, mens tilreisende stakk av med seieren i de andre klassene. 

Fjellkillingene leverte også i et tøff løype rundt Melsvatnet. Det var knapt tørt land å se når jeg tok inn postene etter løpet! En post jeg hadde plassert 1 meter utenfor et lite vann, stod nå uti vannet! 

Onsdag 3. oktober kl 1830 venter Pizzafesten med raus premiering, O-bingo med mer - vi håper å se mange der. (Terminliste har feil dato - det er onsdag 3. oktober)

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift