Info og tilbud fra SPORT1 TOMRA

Til alle medlemmer i samarbeidende klubber i kretsen –

Storfjordlangrenn og M & R Skikrets

Vi gleder oss til ny skisesong, og sender også i år forhåndsbestillingsskjema på Fischer ski og Swix produkt med fordelspriser.

30% på forhåndsbestilling av racing ski fra Fischer og skismurning fra Swix.

Frist for innsending 30.09 for utlevering 06.11

Vi feirer 10 år i år!

Og inviterer til 2 bursdagsfester:

1. torsdag 27.09 – åpent til kl 23.00 på kvelden, gode/spesielle tilbud på klær og sko.

Ola fra Hoka kommer med testpar til prøving, og inviterer til «joggetur» om noen vil de.

El.sykkel demo og tilbud på forhåndsbestilling av sykkel for 2019

1. tirsdag 6.11, i samarbeid med kretsen blir det SKIKVELD

Den av dere som forhåndsbestiller varer vil få hentet dette den kvelden.

Mer info om denne kvelden kommer men - NB! – vi får besøk av Åge Skinstad med sønnene (Team Skinstad) i tillegg til repr. fra Fischer, Alpina, Rode etc.

Følg oss gjerne på FB for mer info – vi har opprettet arrangement der.

Ellers så nevner vi at vi har fått oss kundeklubb – vil du være med der, få info og andre tilbud meld deg på:

1. Gå til https://sport1.no/min-side/bli-medlem/
  2. Kunde legger inn telefonnummer og vil da motta en verifiseringskode på SMS
  3. Kunde legger inn verifiseringskoden og blir sendt videre til registreringsskjema
  4. Kunde legger inn nødvendig informasjon i registreringsskjema og velger hvilke kanaler han/hun ønsker å motta informasjon (E-post og, eller SMS)
  5. Kunde klikker «FULLFØR», og vipps er man medlem

Lykke til med sesongen alle sammen – håper på mye snø som i fjord!

Vi treffes i Trollstigen på siste renn i Sport1 Tomra rulleskicup – og 1. kretsrenn.

Ta gjerne kontakt om noen vil ha mer info – der og ellers.

Eva Langstein

/var/folders/n1/w8n7d2h91zg7848n3s9rb80m0000gn/T/com.microsoft.Outlook/WebArchiveCopyPasteTempFiles/cidimage001.png@01D3E1EF.F1AE6D50

mob.: 90 68 20 02

tlf.: 71 18 03 00