Råtass og løp Akslaseter 19.6 kl 1730

Siste løp før ferien - tirsdag skal vi på fjellet - vi kan kjøre opp, men vi har ikke lov til å kjøre over brua på fjellet - parker således langs vegen før brua, så må du gå en god kilometer til Akslasetra - les mer..

En tar av hovedvegen ved tur-parkeringa på Østrem - en tar der til venstre, og så til høyre opp mot fjellet. Vegen deler seg helt opp, hold til venstre så finner du grusvegen opp. Vi har lov til å kjøre noe forbi Skibua, men ikke over brua ca 200 meter etter Skibua - respekter det slik at vi kan ha et godt forhold til grunneigere.

Samlingsplass er ved hytta til Reiten og Skogeng. 

Råtassen har ei lita oppvarminssløyfe, men det er kanskje langt nok å ta selve Råtassløypa for de fleste - den følger skiløyper og er vel på nesten 1.5 km. 

Treningsløpet har ferdig trykte kart. Kortløypa er på 2.0 km og er overkommelig - endel gjenbruk av Råtassposter men uten at en følger ledelinjer. De fleste postene ligger nær ledelinje - men en må kutte og således bruke kompass. Mellomløypa er på 3.2 km og lang på 5.2 km - begge skal en tur bak i Magerholmdalen. Dette er fantastisk flott terreng så vær ikke redd for å legge ut på en langtur. 

Utover uka kommer info om treningsavgiften samt tur til Oppdal.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift