Fullsatt på Eikenosa

Særs vellykket å dytte klubbmesterskapet og pølsefesten ei uke frem, og det har nok aldri vært så mange innom klubbmesterskapet - tipper det var rundt 70 innom - les mer....

Etter en særdels lang fineværsperiode var det en litt kjøligere tirsdag på Eiknosa, ispedd en stor hærskare av knott. Mange gode tider i klubbmesterskapet, men som vanlig vil en ikke kunne finne klubbmesteren i damer og herrer før under avslutninga i oktober. Den hemmelige formelen med underfundige fratrekk kan like godt sende ung som gammel øverst på pallen, og det er ikke sikkert vinneren er å finne i langløypa. Kristian hadde lagt flotte utfordrende løyper som høstet godord. 

Mange av de yngre forsøkte seg også alene i pokalløypa - flott - ved neste mulighet kan det være en tar spranget over i kortløypa. 

Siden vi gikk tidlig var det fortsatt godt med pølser, kaker, saft, brus og kaffe igjen, men vi tipper alt var revet bort før siste mann forlot samlingsplass. 

Torsdag er Henning på reise så da tar vi en klubbtur til Velledalen - de arrangerer treningsløp oppe ved Svartevatnet (rett ved skytebana et par kilometer før Strandafjellet skisenter). Det kommer en nyhet i morgen med info. Det blir således IKKE Råtasstrening fra Emblemssanden/Skibua torsdag - vi tar felles kjøring fra Magerholm (tar trolig 1710 ferga med oppmøte Magerholm 1700)

Lørdag til søndag reiser nesten 30 fra Emblem på samling i Molde!! Søndag er det Eldestafett og da kommer nok enda flere for å delta? Mer om turen fredag på websider/Facebook, vi tar ferga kl 1115 fra Vestnes - vi vil forsøke noe samkjøring. 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift