Dugnad i lysløypa 30/9-17 Ny info

Skal det bli gode skiforhold trengs det både snø og noe rydding i lysløypetraseen. Finn oppdatert info nedenfor.

Skigruppa i Emblem er godt igang med veldig nødvendig rehabilitering av store deler av lysløypa på Emblemsfjellet. Arbeidet er allerede igang og vi har en stor dugnadsjobb å gjøre før snøen kommer. Jobben består stor sett i å rydde i og langs traseen. Vi skal derfor starte opp med 1.dugnadsrunde lørdag 30.9. Vi setter sammen mindre grupper hvor det vil være 1 til 2 med motorsag. Gruppene får hver sine deler å rydde og dette fordeles oppe på fjellet.

Hei Arve. Se svar fra Wilfred under. Kan du lage en tekst ut av dette å legge ut på hjemmesida? Hvis du ikke har fått noe svar fra Geir da.... arbeidshansker og evt hørselsvern er  lurt å ta med....

Oppmøte kl 10 på Frielbu. Dugnaden varer til 16 Traktorrydderene er nok igang tidligere. Tror ikke det blir enkelt å kjøre opp når det er full virksomhet i veien.

Av utstyr trenges:   Motorsager med kvasse kjeder ( helst reserve , event fil. ). De som skal bruke sag må selvfølgelig a verneutstyr.   Ellers trenges folk til å dra grener og legge ved og stokker i hauger. Husk hansker og hørselvern selv om du ikke stiller med sag.

Meld deg snarest til Geir Nilsen (97745620) geir@ejus.no så får vi oversikt over antall. Kan også melde deg/dere til Elin Nerem eller Audun Årøen.

elin@nerem.org

audun.aroen@mimer.no