Emblem IL Langrenn - Sesongavslutning på klubbhuset onsdag 27.april kl 18.00.

Mer informasjon her

Emblem IL Langrenn inviterer til sesongavslutning på klubbhuset onsdag 27.april kl 18.00.

Alle medlemmer ønskes velkommen til hyggelig sesongavslutning med premieutdeling for Emblemscupen og klubbmesterskapet.

Servering av kaker, frukt, saft og kaffe (te). Vi trekker gavekort fra G-max!

Informasjon fra styret:

Styret har bestemt å fordele arbeidet med å drive langrennsgruppa mellom flere medlemmer. Det vil derfor bli opprettet komiteer for ulike ansvarsområder, der hver komité får ansvar for å følge opp og gjennomføre tiltak innenfor sitt område.

Følgende komitéer er besluttet opprettet:

•           Trenerkomité

•           Løype- og dugnadskomité

•           Sponsorkomité

•           Webkomité

•           Lotterikomité

•           Kunstsnø-komité (eksisterer)

Det bør være minst 3 medlemmer i hver komite, av dem er en leder. Styret oppfordrer medlemmer om å melde seg til komiteoppgaver innen 1.mai til epost emblemil.langrenn@gmail.com.