DANA CUP og Emblem G-00

Emblem G-00 har nå spilt 2 kamper på Dana Cup. Med 2 seire og 11-0 i målforskjell går vi mot en spennende "pulje-finale" mot Sandefjord.

Emblem IL G-00 spiller (på bildet) kamp mot Trauma fra Arendal, og det i skikkelig vestlandsvær. Det regnet "hunder og katter" fra oppvarmingen til lenge etter kampslutt. Guttene dominerte spillet og leverte 7-0!

Så var det 5 timer med klesvask, og tørking, mat og restitusjon - og deretter var det vår søta bror som skulle få merke vestlandsvinden. Svenskene fikk velge side (og valgte medvind), men våre gutter merket knapt nok at det var 8 m/s med vind og ledet 2-0 til pause. Det første ordentlige angrepet fra sverige kom faktisk ikke før i det 18 minutt i første omgang, så vi burde nok ledet med mer en 2-0...mye stang ut, og skudd over, - men 2-0 var helt greit. I andre omgang fortsatte presset, og selv om motstanderene kom litt inn i kampen i starten av 2.omgang så ble det både 3-0 og tilslutt 4-0. I skrivende stund forbereder guttene seg på neste kamp som er mot Sandefjord. Dette blir en ren puljefinale siden dem også har vunnet begge sine kamper!