Infokveld om Langrennstrening 8/9 kl 1800 - Oppdatert

Har du lyst å begynne på langrennstrening, er du riktig VELKOMMEN! Infokvelden er både for våre eksisterende og nye medlemmer.

INFOKVELD OM LANGRENNSTRENING,

Mandag 8. September kl 18.00 på Emblem IL Klubbhus, Storsalen
Informasjon om våre aktiviteter gjennom året, treningsplan, valg av utstyr, langrennsnytt fra klubben mm. Enkel servering.

Barn fra 1. klasse og oppover med foreldre er velkommen. Emblem IL Langrenn tilbyr et godt og sosialt treningsmiljø for barn, ungdommer, juniorløpere og voksne. Et unikt treningsmiljø der alle aldre trener sammen, og foreldre kan trene sammen med sine barn.

Med langrenn utfordres blant annet kordinasjon, balanse, rytme, spenst, styrke og kondisjon i en kombinasjon med lav skadefrekvens. Kondisjonskrevende idretter som langrenn er en atraktiv aktivit, og håper dette kan være noe for deg eller dere!

VELKOMMEN!