Klubbtilbud langrenn fra Sport1 Vestnes

Sport1 på Vestnes tilbyr langrennsklubbene i område gode priser og ikke minst høy kompetanse og veiledning. Mer her...

Vi på Sport1 Tomra har hatt det varmt og godt også, men nå har vi startet med å tenke vinter.
Fischer, Alpina, Swix og Rode melder om at varer er kommet til lager og at de gjerne mottar forhåndsbestillinger.

Vi tilbyr skiplukk som før, men nå gjerne skisko – smøring – staver om noen vet at de skal fornye.

Vi gir 25% rabatt på forhåndsbestilling på mail til eva@tomrakonfeksjon.no eller tlf. 90682002.

Jeg sender skjema og kataloger om dere vil ha det. Hardvarekatalogen er kommet i butikken.
Jeg tar med til Stryn til helgen om noen vil ha den der.

NYTTIG INFO:
  • Fra 1. september - Butikken er åpen mandag – fredag 10-17 men nytt er : TORSDAGER 10-20 da med racing service. Lørdag 10-16
  • Racing messe hos oss tirsdag 11.11.14
  • Frist for innsending av bestillingskjema er 1. oktober.