Langrennssesongen starter snart!!!

Tro det eller ei, men nå er det altså tid for å tenke på langrenn igjen. Info om høstsesongen finner du her.

Sesongstart:

Vi starter med barmarkstrening på tirsdag 9. september kl 18.00 Emblem Skole. Velkommen til nye og eksisterende medlemmer!

Dugnader i lysløypa:

Alle ønsker flotte løyper å trene i. Dette krever noe arbeid av alle. Jo flere som møter opp jo mindre blir det på hver enkelt.
Dugnadsansvarlig er Mads Larsen. Det oppfordres til å stille på 2 dugnader i løpet av høsten. Det er flere dager å velge mellom slik at flest skal få dette til å gå opp i en travel hverdag.
Dugnadsdager lørdager kl 10.00, Oppmøte "Frielebu"
- lørdag 30. august
- lørdag 6. september
- lørdag 13. september
- lørdag 4. oktober
Info om arbeidsoppgaver kommer i egen sak på nettsida.

Motbakkeløp:
Nytt motbakkeløp Østremsetra Opp, Barneløp og Mosjonsmarsj, Lørdag 27. September.
Vi oppfordrer våre medlemmer å stille som deltagere. Emblem IL Langrenn vil også holde åpen kafe på klubbhuset fra kl 12-18. Velkommen til alle sammen!

Generelt:

Det vil legges ut nyheter og informasjon jevnlig på langrennssidene slik at det kan være lurt å følge med her.

Emblem IL Langrenn ønsker alle velkommen til en ny langrennssesong.