Informasjon om skidresser og luer/pannebånd

Oppdatert info om skidresser, luer og pannebånd finner du her. NB! Bestillingsfrist I DAG 22/9!!!!!!

MINNER OM AT BESTILLINGSFRIST FOR DRESSER, LUER OG PANNEBÅND ER I DAG.

Det har blitt dessverre blitt oppgitt feil priser på dressene. Siden vi skal bestille en del dresser så blir prisen for hver enkelt å betale:

voksen str: 800 kr
barne str: 600 kr

Det blir også mulighet for å kjøpe luer og pannebånd. De blir ikke i "egendesign" ettersom produsenten, BD ikke har disse på plass. Det blir da hvite luer og pannebånd med "Emblem IL" på fremsiden. Hodeplaggene er middels tynn/tykk. men god passform. de er i onesize, veldig elastiske. pris på lue er ikke avtalt, men de blir rimelige!

Bestilling på dress sendes til Runar på sms til tlf: 46614708. Med navn, str på dress.
Bestilling på lue/pannebånd sendes til samme. Med hvilke man skal ha eller om man skal ha begge, og hvilket antall. husk navn.

Bestillingsfrist Søndag 22. september!