Theo-Ball med Emblem G13 7`er

Emblem sitt G13 lag møtte Hano/Lepsøy til 7`er kamp i 2 div i kveld. Det ble en stor kveld for en Flisnes gutt!

Det var første gang vi møtte Hano/Lepsøy i guttenes syv år gamle fotballkarriere, og det ble morsomt for Emblem.

Theo Fausa satt seg i respekt med en gang, og scoret hatrick før vi har helt i gang med kampen. Gustav, Arthur og Marius ordnet 6-2 til pause.

I andre omgang ble Emblem slakkere i strukturen, men ikke værre en at Theo scoret to til, samt Anders og Åsmund hvert sitt. Det hele endte med pene 10-4 til Emblem. Det betyr at Emblem sitt 7`er lag har scoret 40 mål på 4 kamper hjemme!

I en annen kamp som gikk paralellt på 11`er banen vant Emblem 4-3 i toppoppgjøret mot Skodje i 2 divisjon G14.

Marcus Eide, Sondre Hamnøy, Jørgen Bjerkan og et selvmål ble avgjørende for denne viktige og sterke seieren. Laget skal på Norway Cup i sommer, og har med seg masse selvtillit til Oslo!

Skodje farlige på frisparkt