Emblem 99-Hessa 7-3

Emblem 99 vant et fysisk tøft oppgjør mot Hessa onsdag. Gutta viste muskler og vant de fleste duellene. I tillegg varmet det med mye fint spill.

Vi skjønte tidlig at det ville bli en hard batalje. Tror ikke vi har hatt så mange avblåsninger i en kamp før. Dommer Håkon Sandnes tok det mest av ulovligheter, og heldig vis kom alle fra det med helsen i behold.

Det var en sliteseier i kveld, og første mål kom ca 10 minutt ut i kampen. Markus Lamberg puttet til 1-0 før fotkjappe Andreas løp fra alt og alle og scoret vakkert 2-0. Adrian og Sondre ordnet 3 og 4-0 før pause.

Etter pause hadde Emblem 10 min der Hessa presset skikkelig på. Det resulterte i 2 mål til Hessa. Etter litt coaching i verdensklasse av Tysse og Hamnøy, gjorde at vi sakte men sikkert dro fra igjen, og vi gav oss ikke før vi hadde 7-3. På bildet under scorer Andreas Emblem 7-3.