Emblem IL

Arrangørinfo

Vi har i 2018 samlet Råtassen og treningsløpene til tirsdagen, med O-teknisk trening torsdagene. En må benytte samlingsplass som er indikert på Råtassmal (Se på menypunkt Orientering -> Råtasen -> Råtassmaler)

DETALJERT ARRANGØRINSTRUKS til hjelp i planleggingen - MED postkoder ute til høyre. Alle kart samt info lenger nede.

Det er satt opp 2 arrangører til hvert løp, der hovedarrangør har ansvaret for LANG, MELLOM og KORT-løype (ingen nybegynner, men KORT skal være svært enkel), mens medarrangør har ansvaret for å sette ut poster til Råtassen (ingen løypelegging, ferdig opplegg utdeles). Er det sprint eller kortdistanse så kan det holde å legge en LANG og KORT løype.

Vi oppfordrer de to arrangørene til å snakke sammen, det kan være en fordel å dele arbeidsoppgaver.

Ikke ta i mot penger - be folk benytte VIPPS.

VIPPS #509643 (Emblem IL Orientering – velg BETAL i Vipps)

I år krever leder/kasserer inn treningsavgift gjennom utsendelse av faktura pr epost til løpere.

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vi oppfordrer til å legge løyper i Purple Pen. Legg først inn Råtassposter slik at du kan benytte noen av disse i treningsløpet. Mål er låst!

Husk å måle en lengde i kartet - og finn samme lengde feks i gulesider slik at du har rett målestokk og lengde på løyper!!

PurplePen installasjon - PurplePen kurs - PurplePen video (intallasjon og bruk)

Legg løype, lagre løypefil og send løypefil til orientering@emblem-il.no flere dager før løpet om du vil ha ferdig trykte kart.

09.04 Sandingane
24.04 Stafsethneset
30.04 Emblemssanden
07.05 Aksla - Basseng 2