Emblem IL

Torsdagstreninger

Torsdager arrangerer vi O-tekniske treninger på forskjellige kart, der vi forsøker å tilpasse nivå til ferdighet.

Treninger torsdagene
Forskjellige momenter fra gang til gang. Det legges opp til at det alltid blir fremmøte ved Skihytta kl 1800 - oppmøte Turparkeringa kl 1750 for samkjøring. Info som nyheter på websider og Facebook.

Råtasser torsdager
På våren blir det treninger fra Emblemssanden i all hovedsak, men mot ferien vil det bli trening fra Skibua (oppmøte turparkering Østrem 1750 så kan barn sitte på opp på fjellet - vi returnerer 1910). Det blir fokus på lek og morro. Info som nyheter på websider og Facebook.

========================================

Bilderesultat for tafjord logo                                                                       Bilderesultat for nike