Emblem IL

Sponsorer

Sponsorer

Sponsorer

Orienteringsgruppa er så heldige å ha sponsorer som bidrar økonomisk. Dette gjør at barn som er medlem av orienteringsgruppa løper gratis, og vi kan gi et mye bedre tilbud både til bredde og topp. Vi er takknemmelig for støtten, og håper våre medlemmer benytter våre sponsorer.

Emblem Bygg (www.emblembygg.no) tilbyr hjelp ved nybygg, rehabiliteringer, tilbygg, betongarbeid og prosjektering av bygg. Emblem Bygg var ny sponsor i 2013 og støtter vårt løpstilbud til de yngre samt vår ungdommer og eliteløpere.

Sparebanken Møre (www.sbm.no) tilbyr en rekke banktjenester og har vært en støttespiller i en rekke kartprosjekter. Sparebanken Møre har vært en svært viktig bidragsyter i en årrekke.

 

Tafjord har øremerket sin sponsing mot Råtassen i 3 år. De har sett at vår satsning på de yngste har gitt gode resultater og har derfor gått inn som sponsor over flere år. De har også sponset innkjøp av løpsdrakter til Råtassen i 2012.

 

 

 

 

 

   

 

Bilderesultat for tafjord logo                                                                       Bilderesultat for nike

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift