Emblem IL

Råtassinfo

Råtassinfo

Råtassen fortsetter som før på tirsdagen, men i år er det også i tillegg et opplegg på de fleste torsdagene! Om du synes det begynner å bli lett i Råtassen så kan du prøve deg på den litt vanskeligere kortløypa i treningsløpene eller på torsdagene. Foreldre vil nå også få et tilbud mens de venter på sine barn.

Vi har laget et lite skriv omkring hva foreldre kan bidra med, da vi erfaringsmessig vet at mange ønsker å bidra - les litt om foreldrerollen her. Du kan og laste den ned ute til høyre.

Vi har laget en flyer i A4 format - den forteller alt du trenger å vite som ny orienteringsløper - du finner den også ute til høyre (men her som 4 A4 sider) - skriv den gjerne ut, evnt tar du med et eksemplar fra de første løpene. Et tips er å gi den til en venn du ønsker å ta med på orientering. Oppe til høyre finner du også vår fulle terminliste - den er svært innholdsrik om du ønsker å løpe mye orientering!

Poeng Råtassen - Pokal
Vi har satt at en må ha 12 poeng for å få pokal i år. I Råtassen kan en få 16 poeng, men en kan også få 3 poeng om en er med i kretsløpet vårt 26. mai, 8. spetember eller Fjellgeita helt på slutten av sesongen - totalt vil det bli 25 poeng. Du vil også kunne få poeng om du heller har lyst å forsøke kortløypa på et treningsløp. På noen treningsløp er kortløypa så lett at de erfarne Råtassene vil komme rundt. Dette vil vi annonsere på nettsider, evnt spør du arrangør på løp hvor webredaktør ikke har hatt info om løyper på forhånd. Vi håper flere av våre erfarne Råtasser tar utfordingen. Kanskje kan du varme opp med Råtassløypa først, og så ta kortløypa.

Utdrag fra flyer under

   

 

Bilderesultat for tafjord logo                                                                       Bilderesultat for nike

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift