Emblem IL

Rekrutt

Rekrutt

Rekrutteringsopplegget

Hei!

Vet du hva orientering er? Har du lyst til å prøve? Det er fryktelig moro.

Vi finner fram i skogen med kart og kompass og leter opp postene som er merket av på kartet.

Orienteringsgruppa i Emblem Idrettslag har et rekrutterings-opplegg vi kaller Råtassen. Vi leiker oss i skogen, vi finner poster og lærer å lese kart. Hvordan ser en stein ut på kartet? Hvordan ser en fjelltopp ut? Kan et kart brukes til å finne ei fiskeelv?

Høres dette spennende ut og har du lyst til å prøve? Da er du velkommen til rekrutteringsgruppa vår. Vi har trening sammen med de andre orienteringsløperne på tirsdager, og på torsdager er det o-teknis. Det viktigste er å ha det gøy sammen.

Vi har oppmøte på forskjellige plasser, fordi vi bruker forskjellige kart, men vi begynner kl.17.30 hver tirsdag i hele sommerhalvåret bortsett fra i juli. Torsdagene starter vi klokka 1800 - da samles vi på Emblessanden på våren og ved Skihytta på fjellet på høsten (se terminliste for hvilke datoer).

For å finne fram til oss, bruk treningsløplista. Når du nærmer deg rette plassen, er det merket med hvite og oransje orienterings-poster slik det står i lista.

Du kan gjerne ta med deg resten av familien også. Vi har orienteringsaktiviteter som passer for hele familien og alle ferdighetsnivå. Vi har nå fra 25 til 45 rekrutter hver tirsdag, men vi har plass til flere!

Ser deg på orientering, da!

Ønsker du informasjon eller har spørsmål om tilbudet kan du kontakte oss på orientering@emblem-il.no eller mobil 99459487.

   

 

Bilderesultat for tafjord logo                                                                       Bilderesultat for nike

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift